(D)Deska grilovaci EGP 10.6 DUPLEX MANUAL

24 393,6 Kč
DPH sazba
21 %
Cena bez daně
20 160 Kč
Katalogové číslo
7220266M
Dostupnost
do 3 dnů

Představujeme vám revoluční grilovací desku - perfektního společníka pro vaše grilování na zahradě, terase nebo dokonce na pikniku. S touto výjimečnou grilovací deskou si můžete vychutnat tu nejlepší chuť grilovaného jídla, kterou si představujete. Nezáleží na tom, zda jste profesionální kuchař nebo začátečník...

Více informací

Popis

Představujeme vám revoluční grilovací desku - perfektního společníka pro vaše grilování na zahradě, terase nebo dokonce na pikniku. S touto výjimečnou grilovací deskou si můžete vychutnat tu nejlepší chuť grilovaného jídla, kterou si představujete. Nezáleží na tom, zda jste profesionální kuchař nebo začátečník, tato grilovací deska vám umožní dosáhnout dokonalých výsledků s minimálním úsilím.

Jedinečným prvkem této grilovací desky je její kvalitní materiál. Vyráběna z vysoce odolného nerezového oceli, je odolná proti korozi a extrémním teplotám, což zajišťuje dlouhou životnost. Díky jejímu rovnoměrnému rozložení tepla budou vaše pokrmy grilovány dokonale až na jednotlivé kousky.

Parametry

Hloubka: 530 mm
Šířka: 608 mm
Příkon: 4 kW
Napájení: 230 V
Hmotnost: 24 kg
Výška: 305 mm
Upozornění!
Všimli jsme si, že máte vypnutou podporu javascriptu.
Pro správné fungování a lepší uživatelský zážitek Vám doporučujeme tento plugin opět povolit.

Přejete si dostávat novinky, akce nebo články z našeho světa?

Odebírej náš Newsletter a dostávej všechny informace každý měsíc.