Vakuová balička AURA 42XL H-TOUCH 2 lišty

4 639,14 €
DPH sazba
21 %
Cena bez daně
3 834 €
Katalogové číslo
5510346
Dostupnost
do 3 dnů

Vytvářejte bez námahy dokonale vakuově zabalené produkty pomocí pokročilého softwaru Aura. Jednoduše vyberte produkt nebo obrázek na ovládacím panelu Henkelman H-touch a Aura automaticky aktivuje (nebo deaktivuje) správné funkce. Tuto inteligentní formu vakuového balení nazýváme I-vac. S desítkami přednastavených produktů Aura zajišťuje, že může dokonale vakuově zabalit každý produkt...

Více informací

Popis

Vytvářejte bez námahy dokonale vakuově zabalené produkty pomocí pokročilého softwaru Aura. Jednoduše vyberte produkt nebo obrázek na ovládacím panelu Henkelman H-touch a Aura automaticky aktivuje (nebo deaktivuje) správné funkce. Tuto inteligentní formu vakuového balení nazýváme I-vac. S desítkami přednastavených produktů Aura zajišťuje, že může dokonale vakuově zabalit každý produkt. Funkce jako kontrola tekutin, marinování a vícekrokové vysávání jsou standardní a plně integrované na Auře. 

Soft air

Umožňuje optimální vakuové balení ostrých nebo křehkých produktů bez poškození produktu nebo vakuového sáčku.

Ovládání senzorem

Detekuje tlak vakua a automaticky zastaví proces, když je dosaženo přednastaveného procenta vakua.

Funkce červeného masa

Krátké vstřiky vzduchu zabraňují uvolňování plynů z masa během fáze těsnění. To zajišťuje delší trvanlivost a zabraňuje vzniku vzduchových bublin v obalu.

I-Vac: Inteligentní vakuové balení s pokročilým softwarem

Ať už chcete vakuově zabalit cokoli, Aura je vybavena řadou přednastavených programů vakuového balení pro vytvoření optimálního a profesionálně uzavřeného produktu. Inovativní software zajišťuje zapnutí nebo vypnutí správného nastavení ve stroji. Můžete také přidat nebo optimalizovat programy vysávání tak, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám. Aura proto bez problémů zapadne do vašeho procesu balení. Cyklus po cyklu. Nyní je to inteligentní vakuové balení. 

Ovládací panel Henkelman H-touch

Aura je prvním produktem v sortimentu s exkluzivním, pokročilým, plnobarevným ovládacím panelem Henkelman H-touch. Díky tomu je obsluha stroje ještě jednodušší. Díky moderní dotykové obrazovce s ikonami je navigace mezi všemi dostupnými možnostmi tak jednoduchá, že každý uživatel snadno najde program, který potřebuje. Pak už stačí jen kliknout. Protože jedna věc je jasná: toto inovativní uživatelské rozhraní usnadňuje balení víc než kdy jindy.

Parametry

Napájení: 230 V
Příkon: 0,6 kW
Šířka: 491 mm
Hloubka: 613 mm
Výška: 469 mm
Počet lišt: II
Ovládání senzorem vakua: Ano
Výkon čerpadla: 16 m³/h
Doba pracovního cyklu: 14 - 45 sec
Hmotnost: 68 kg
Lišta (max. šířka sáčku): 410 mm
Ovládání: H-touch dotyková obrazovka
Provedení víka: vypouklé
Provedení: nerezové
Rozměry komory: 420 x 410 x 180 mm
Šířka sváru na liště: 2x3,5 mm
Upozornění!
Všimli jsme si, že máte vypnutou podporu javascriptu.
Pro správné fungování a lepší uživatelský zážitek Vám doporučujeme tento plugin opět povolit.

Přejete si dostávat novinky, akce nebo články z našeho světa?

Odebírej náš Newsletter a dostávej všechny informace každý měsíc.