Nové

Vakuový sáček na suché zrání masa 250x350mm - 5ks

169 Kč
DPH sazba
21 %
Cena bez daně
140 Kč
Katalogové číslo
ZS2535
Dostupnost
skladem

V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít speciální papírky, které máme také na skladě - U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.

Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním.

50 mikronů

Více informací

Popis

V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít speciální papírky, které nejsou součástí balení

- U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.

Parametry

Délka 350 mm
Šířka 250 mm

Doporučené příslušenství

Mohlo by se vám líbit

Upozornění!
Všimli jsme si, že máte vypnutou podporu javascriptu.
Pro správné fungování a lepší uživatelský zážitek Vám doporučujeme tento plugin opět povolit.

Přejete si dostávat novinky, akce nebo články z našeho světa?

Odebírej náš Newsletter a dostávej všechny informace každý měsíc.