Nové

Vakuový sáček na suché zrání masa 250x500mm - 5ks

8,47 €
DPH sazba
21 %
Cena bez daně
7 €
Katalogové číslo
ZS2550
Dostupnost
skladem

V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít speciální papírky, které máme také na skladě - U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.

Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním.

50 mikronů

Více informací

Popis

V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít speciální papírky, které nejsou součástí balení

- U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.

Parametry

Délka 500 mm
Šířka 250 mm
Upozornění!
Všimli jsme si, že máte vypnutou podporu javascriptu.
Pro správné fungování a lepší uživatelský zážitek Vám doporučujeme tento plugin opět povolit.

Přejete si dostávat novinky, akce nebo články z našeho světa?

Odebírej náš Newsletter a dostávej všechny informace každý měsíc.