Vakuový sáček na suché zrání masa 250x500mm - 5ks
- DPH sazba
- 21 %
- Cena bez daně
- 7 €
- Katalogové číslo
- ZS2550
- Dostupnost
- skladem
V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít speciální papírky, které máme také na skladě - U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.
Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním.
50 mikronů
Popis
V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít speciální papírky, které nejsou součástí balení
- U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.
Parametry
Délka | 500 mm |
---|---|
Šířka | 250 mm |