Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

13,31 €
DPH sazba
21 %
Cena bez daně
11 €
Katalogové číslo
401030300054
Dostupnost
do 3 dnů

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

Více informací

Popis

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
 

 

Parametry

Hmotnost: 0.11 kg
Upozornění!
Všimli jsme si, že máte vypnutou podporu javascriptu.
Pro správné fungování a lepší uživatelský zážitek Vám doporučujeme tento plugin opět povolit.

Přejete si dostávat novinky, akce nebo články z našeho světa?

Odebírej náš Newsletter a dostávej všechny informace každý měsíc.