Pizza pec BASIC 1/40 VETRO
- DPH sazba
- 21 %
- Cena bez daně
- 399,6 €
- Katalogové číslo
- 7330601
- Dostupnost
- do 3 dnů
Kompaktní model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním...
Více informacíPopis
Kompaktní model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním dnem. Provedení VETRO navíc s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení uvnitř komory.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita : 1ks (max.Ø 34cm)
- Komora : 410x360mm
Parametry
Napájení: | 230 V |
---|---|
Příkon: | 1,6 kW |
Příkon těles spodních: | 1 × 800 W |
Hloubka: | 500 mm |
Provedení: | nerezové čelo a dveře |
Možnost využití komory pro: | - |
Regulace teploty pro každou komoru: | ano |
Hmotnost: | 22 kg |
Příkon těles horních: | 1 × 800 W |
Rozměr komory: | 410 × 360 × 90 mm |
Provedení dvířek: | Prosklená |
Počet komor: | 1 |
Plné dveře: | ne |
Ovládání: | elektromechanické |
Pizza průměr: | do Ø 34 cm |
Prosklené dveře: | ano |
Provedení komory: | šamotové dno |
Regulace teploty: | 50 - 320°C |
Teploměr: | ne |
Vniřní osvětlení: | ano |
Šířka: | 568 mm |
Výška: | 280 mm |